Pepiu de Castellar i Andreu Valor presenten: «Si a voltes parle de tu» | 16 de febrer

De les combinacions més inversemblants han eixit els resultats més sorprenents.

D’ençà que Andreu i Pepiu compartiren escenari ja fa uns anys a la sala Matisse, al cap i casal, els va quedar l’espineta de fer alguna cosa junts. Fer música, cantar, contar… perquè tenien clar que aquella «cosa» que havia de nàixer hauria d’estar construïda des de la veritat de l’ésser humà; Això que, inherentment, som com a persones.

El camí ha resultat més llarg del que pensaven, però quan Pepiu li va dir a Andreu que tenia la cançó, aquest va dir que li pareixia tremenda i, possant-li fil a l’agulla, començaren a treballar en ella.

En l’estudi d’Andreu, a Muro, es va produir la màgia. Pepiu i Andreu varen poder conéixer-se més enllà de les tres veritats i quatre mites, que deia Estellés, fent que el sentir fora el mateix, tot i que semblava que els podria separar un abisme.

La cançó que presenten, «Si a voltes parle de tu» és un bolero clàssic, dels que ballaven les nostres mares i àvies; una desconstrucció d’un estil musical que tot el món coneix, tot però, si no pares atenció, no sabries ubicar l’estil ni tal volta la cançó.

Interpretada per dues grans veus: eixa tendresa que t’acarona quan escoltes a Andreu barrejada amb la força i sensibilitat que té Pepiu quan canta, ha germinat en una cançó que et pessiga l’ànima i la sents teua des dels primers compassos.

Perquè la cançó ens parla de desamor, sí, però en el sentit més estricte de l’emoció. En els amors impossibles, eixos que per molts anys que passen, tot i que les dues persones sàpiguen que estan fetes a mida l’una de l’altra, ambdues son conscients que eixa relaciò no podrà ser mai una realitat. D’eixe dolor parla la lletra, de negar sempre allò que sents, encara que et muigues per dintre.

El llançament de la cançó i del videoclip serà el 16 de febrer, fent-lo coincidir en el dia internacional dels amors impossibles. I com d’amors impossibles en tenim totes i tots, quina millor manera que fent que sone «Si a voltes parle de tu» com a himne per a eixe dia i es podrà trobar a totes les plataformes digitals.

Aquesta cançó és el primer senzill del disc que Pepiu està preparant amb col·laboracions com les de Neus Ferri, Monty Peiró, Noelia “Titana”, X Fanekaes, Marta Margaix i Marina Alcantud entre altres, on interpretaran grans clàssics revisats des d’un prisma reformulador fins a temes propis, en els que recorrerà un ventall tan ampli com puga ser la copla, el soul o el heavy metal.

El videoclip està dirigit pel director de cine Carlos Bigorra i va ser gravat en el Teatre Ideal de Castelló de la Ribera, un dels teatres més espectaculars que tenim al País Valencià. Les fotografies son de Susa Ribes.

El llançament oficial es farà a través de la pàgina web de #músicaenvalencià
https://musicaenvalencia.es/

Contacte premsa
Carles García
info@lacarabassera.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *