• 644 38 08 24
  • dime@pepiu.com

Biografia

Pepiu naix en Zuric (Suïssa) i al poc de complir els 8 anys es trasllada a viure a Castellar.

En arribar, i perquè no notara tant el canvi cultural comença els seus estudis de dansa clàssica en el Conservatori de València. Finalitza la seua carrera i la seleccionadora nacional de natació sincronitzada el fitxa per a formar part de l’equip olímpic per a les XXVI Olimpíades celebrades a Sidney, sent impossible la seua participació per culpa d’una lesió en el iliopsoas.

Veent que com a esportista d’elit no anava a cap lloc, reconduïx la seua carrera professional al món de les lletres estudiant Filologia Hispànica, Infermeria i Comunicació Audiovisual, totes elles carreres en grans nexes d’unió. Actualment està fent les dos asignatures que li queden (tecnologia dels materials i medi ambient) per a finalitzar Enginyeria Civil. Va estar diversos anys com a locutor, productor i guionista en Ràdio 9, Sí Ràdio i Canal 13 TV, junt amb Joan Monleón; també ha treballat com a guionista per a Canal 9, La Sexta i Cuatro.

En l’àmbit musical va estudiar el grau elemental de clarinet, el grau mitjà de tuba i el grau superior de flauta. En octubre de 2013 va opositar a flautí solista en l’Orquestra Simfònica de Budapest, quedant en segon lloc i renunciant a la plaça anys després per motius personals. Forma part del Cor Polifònic de Castellar com a tenor; a més a més, ha format part de muntatges com el ‘Rèquiem’ de Mozart, ‘Gloria’ de Vivaldi, ‘El Messies’ de Haendel o ‘Rèquiem’ de Fauré entre altres espectacles.

En el món de la música tradicional, que és el que jo volia contar i açò està quedant molt llarg. Un dia va començar a cantar. I va seguir cantant. Va cantar més. En l’any 2016 va cantar de forma oficial les primeres albaes en les festes del Tremolar de la mà d’Empar Sanchis. El mateix any, Manu Chàfer ‘el gallo el va convocar a les Albaes de la fira de Xàtiva.

Dos dies després va tindre un accident de moto i va deixar de cantar un temps; ara ha tornat.

I pareix que per a quedar-se…